קולקצית תכשיטים מקסיקנית

שלומית אופיר היא מתוקה תל אביבית, שלקחה את העיצוב התעשייתי וניתבה אותו לאסתטיקה עדינה של עיצוב תכשיטים. אה. ומגיע לה גם מזל טוב- לפני שבוע היא התחתנה!

shlomit ofir jewelry

קולקצית הקיץ של שלומית, שאני הולכת להראות לכן, נקראת colores (-צבעים בספרדית) והיא בעצם טיול רגשי בדרום אמריקה של ילדותה.

shlomit ofir jewelry

יש בתכשיטים הללו רמיזה לססגוניות, מלאכות יד אופייניות ותרבות הפולקלור המקסיקנית, שם גדלה שלומית במסגרת שליחות, ולשם אף חזרה באהבה גדולה, לטיולים וללמודים.

shlomit ofir jewelry

חריזה, ליפוף, חוטים ופרנזים צבעוניים, גורמים לתכשיטים הללו להראות "משהו אחר". אתני, אבל דיזיין אוריינטד.

shlomitofir jewelry

אי אפשר להתעלם מן האינטרפטציה המקסיקנית של שלומית, לקרייז הגיאומטריה שאופף את עולם העיצוב.

shlomitofir jewelry

כפי שכבר הבחנתי בקולקציות הקודמות, לשלומית יש את הכשרון ללכוד טרנד במעופו, ולקבע אותו במתכת מצופה זהב. או כסף. היא משלבת חומרי תכשיטנות קלאסים כמו חרוזים ופנינים, לצד תוספות יצירתיות מפורמייקה, עץ וטקסטיל. הנה למשל עגילי פרידה, אחד הפריטים האהובים עלי:

shlomit ofir jewelry

העגילים עוצבו בהשראת הציירת המקסיקנית, פרידה קאלו. יש בהם משחק של צבע עז, חומרים וטקסטורות, הודות לשני חרוזי זכוכית משולבים באלמנטים של חוט מלופף. כל זה מושחל על שרשרת דיסקית עדינה ויוצר עגיל עם תנועתיות רכה. ואמירה.

shlomit ofir jewelry

החומרים לקולקציה נאספו על ידי שלומית ממקומות שונים בעולם. חרוזים צבעוניים, חלקי מתכת, חוטים ואריגים.

מה אומר, האקססוריז האולטימטיבים לקיץ, לא חושבות?

5 תגובות

  • הגב יוני 24, 2013

    Lital Mordechai

    כל יום אני באתר שלה ורק מתלבטת עם עצמי מה הפריט הבא שאקנה :)
    היא אלופה!!

  • הגב יוני 25, 2013

    דפי

    התאהבתי בצמידים!

  • הגב יוני 25, 2013

    אודליה

    צבעוניות שובת לב, מטורפת על מיקרומקרמה (הצמידים עם החוטים הצבעוניים)

  • הגב יוני 25, 2013

    sari

    קולקציה מדהימה, רק לבחור…

  • הגב יוני 25, 2013

    אורית בן אריה

    מקסים!

השארת תגובה