לא יודעת במה זכיתי שגיסתי מיילדת.
במה זכיתי שהיא תקום ב-4 לפנות בוקר, ביום החופשי שלה, ותבוא לעשות הכל בשבילי.
במה זכיתי שהיא כזו אנושית ומסורה ומקסימה.
לקח לי הרבה שנים להפסיק להיות טפשה ולתת למרגלית ליילד אותי. זה הפך את הלידות למשהו… אפשרי.
אם מישהי רוצה טיפ ללידה מבעלת ותק ונסיון אז שלי הוא פשוט: לכי תגרילי לך גיסה מיילדת ;)
אז מה פתאום מתנות לידה בקפה ויפה, סתם כך באמצע הקיץ?
אני מדמיינת את גיסתי פולטת אנחה מחוייכת על עונת העומס. ידעתם שיש עונת שיא ללידת תינוקות?! והיא מתחילה בערך עכשיו.
לנוכח הבייבי בום הזה צריך להיות ערוכים עם מתנות. כי כשזה מגיע למתנות לידה, משהו תמיד מסתבך לי. רק לא עוד מארז של בגדי גוף וחיתולי טטרה – יפים ומעוצבים ככל שיהיו, אוקי?
אז מה כן?
1 |
מוקסינים מעור טבעי בעבודת יד של Mini Mocks השוודית.
כשאתם מבקרים במיני מוקס, אל תפספסו בשום אופן את רצועות המוצץ מעור ותזמינו שלושה גם בשבילי, תודה.
2 |
נוגילי היא חברה מקומית צעירה של מצעי איכות לתינוקות. נפגעתי והתאהבתי. הצבעוניות שקטה ומתוחכמת: סדין אפור עם אלמנטים רכים בלבן, אפור ושקד, ומתאימה לבנים כמו גם לבנות. המראה נקי, עדכני ואורבני. והאיכות – לעוף על עננים של רכות. מה שאני אוהבת בנוגילי הוא שהכל עשוי נכון בצורה מאד מדוייקת וניכר שהושקעה מחשבה: הגוונים, הרכות, אבל גם המימדים והתאמה לצרכי תינוק ניו בורן. השמיכה למשל עשויה במילוי רך ומחמם, אבל לא עבה מדי, כדי למנוע סרבול או כבדות שמביאה לחוסר תנועה. הכרית הקטנה היא הברקה של ממש, תמיד התקשיתי למצוא כרית מתאימה ובמקום זאת הייתי מקפלת חיתולי טטרה או מגבות – כאן היא כלולה בסט, עשויה בדיוק בגודל הנכון ובגובה המתאים לראש של תינוקות. סטים מורחבים יותר כוללים גם כרית נחש וחיתול במבוק גדול.
3 |
נותנים לחתול לשמור על הדיסה.
4 |
זקן – למרבה הצער – הוא עוד לא יכול לגדל. קינפולק – הוא עדיין לא יכול לקרוא. לפחות שיהיה לו כסא שנקטף הישר ממגזין MILK (פעם קראו לזה "סל-קל").
5 |
היכונו לפלישה הגדולה. בתוך חודש עד שלושה יהפוך הסלון המעוצב לג'ימבורי רוטט מצבעוניות היסטרית.
במקום להלחם, אני הולכת מראש על מתלה לצעצועים מעץ כהה, למראה בוגר ומודע לעצמו. אחרי שהתינוק יגדל תתלו עליו עציצים.
6 |
האיחול הכן יתקבל במלוא ההערכה ובאצבעות שלובות. אמן.
7 |
להושיב על המדף לצד סלסלת הטיטולים ומקבץ ספרוני הילדים הייצוגי.
*אופס: תוך כדי הכנת הפוסט, פילוני סולד אאוט. אז דולפין כזה במקום.
תמר
ואוווו דברים מושי פושי :) תודה
אצלי יש 3 בכל גיל שתבחרי :)
דלית
היי,
נראה לי, שהדולפין קטן מדי :)
השאר יפה מאד.
ענבל שראל
את כל כך צודקת בעניין הגיסה??. כיף לך!
וגם בעניין המתנות- פיסים אחד אחד????
יערה
מקסים ממש:) כמעט עשית לי חשק ללדת שוב:) או פשוט לחפש חברות בהריון:)
אביבה
מוצרים מקסימים ונעימים. כשהילדים שלי היו תינוקות (שנות ה 90 הצבעוניות) כל כך ייחלתי שמישהו ימציא סל קל וכסא אוכל ושאר מוצרים שיושבים לנו במשך כמה חודשים (כל פעם מחדש) בסלון ובמטבח, שיתאימו לריהוט ולאווירה בבית! הבטחתי שאם לא ימציאו אני ימציא. שמחה שכבר המציאו. הסל קל נדנדה הזה מהמם ביופיו, ולא נראה לי שלתינוק פחות טוב כי הוא לא עשוי מפלסטיקים אדומים צהובים וכחולים. תודה אפרת על הפוסט היפה! ומזל טוב ליולדות.
הודיה
מדהים לגלות שיש עוד אנשים שלמרות שכל הצבעוניות הזו מתוקה, זה פשוט מפריע להם בעיניים כשזה לא מתואם עם הנוף בסלון. בינגו!